Sari la conținut

Câte cutii şi bandă adezivă ţi-ar trebui pentru împachetarea bunurilor la o mutare?

Numărul de cutii și cantitatea de bandă adezivă necesare pentru împachetarea bunurilor la o mutare variază în funcţie de mai mulţi factori, printre care dimensiunea gospodăriei, cantitatea de lucruri deţinute şi cât de eficient sunt folosite materialele. Însă iată câteva estimări medii, pentru o imagine de ansamblu!

Cutii. Vor fi necesare cutii de dimensiuni variate – mici, medii, mari și, eventual, foarte mari iar un estimat apropiat de realitate ar fi următorul:

  • Cutii mici: 10-20
  • Cutii medii: 15-25
  • Cutii mari: 10-20
  • Cutii foarte mari: 5-10

De reţinut că aceste numere pot varia în funcție de bunurile deţinute, iar în cazul articolelor fragile sau grele pot fi necesare cutii mai multe sau mai mari, plus materiale suplimentare pentru securizarea lor.

Bandă. Banda de ambalare/adezivă este necesară pentru sigilarea cutiilor. În general, una sau două role de bandă ar trebui să fie suficiente, însă aici contează lungimea totală – estimatul nostru este de aproximativ 110 de metri per rolă. Cu toate acestea, este o idee bună să ai la îndemână câteva role în plus, în cazul în care va fi nevoie.

Alte consumabile de împachetare. Aşa cum am menţionat anterior, pe lângă cutii și bandă adezivă, este posibil să ai nevoie şi de alte consumabile pentru ambalarea bunurilor relocate, precum folie cu bule, hârtie de ambalare, pungi pentru vidat și etichete.

Desigur, varianta cea mai simplă ar fi să apelezi la serviciile profesionale de împachetare/despachetare Power Move Logistics! Mai ales dacă ai multe bunuri, în special valoroase ori delicate, timp limitat sau pur şi simplu nu vrei să depui tot efortul implicat într-un astfel de proiect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *