Sari la conținut

Ce poţi face cu mobila veche? 5 idei practice de avut în vedere

Orice obiect, oricât de mult l-am îndrăgi, în timp se deteriorează – iar acest lucru este valabil şi în cazul pieselor de mobilier. Mai mult, chiar dacă acestea rămân într-o stare bună, după câţiva ani poate oricând să apară dorinţa de redecorare a casei, inclusiv cu schimbarea totală ori parţială a mobilei. Sau trebuie să te muţi, caz în care mobila veche poate să nu se potrivească estetic ori din punct de vedere al dimensiunilor cu noul spaţiu disponibil. Ce facem în acest caz cu mobila veche? Iată câteva idei practice de avut în vedere!

1. Vânzare sau donare

Există foarte multe situaţii în care obiectele care fie nu îţi mai plac, fie nu ţi se mai potrivesc, sunt extrem de utile pentru alţii. Dacă piesele de mobilier de care vrei să scapi sunt într-o stare bună, le poţi oricând pune la vânzare pe site-uri ori grupuri dedicate de pe canalele de social media sau chiar dona unor cauze/persoane care chiar au nevoie de acestea. În acest caz, îţi recomandăm să stabileşti de la bun început şi să precizezi explicit cum se va face efectiv atât manipularea, cât şi ridicarea/livrarea pieselor de mobilier – mai exact, dacă aceasta este asigurată de tine sau rămâne în sarcina celeilalte părţi.

2. Relocare

Te-ai decis să oferi mobila unei rude sau unui prieten, dar nu ştii exact cum să rezolvi partea de transport în noua locaţie? Nicio problemă! Echipa Power Move Logistics oferă servicii dedicate pentru mutări de mobilă sau transport mobilă. Mai mult, poţi apela cu încredere la noi inclusiv pentru demontarea mobilierul din vechea locație și remontarea în noul spaţiu. Noi venim pregătiţi cu toată logistica necesară (materiale împachetare şi protecţie, maşini şi personal), tu trebuie doar să ne spui ce şi unde mutăm!

3. Debarasare

Pur şi simplu vrei să scapi de mobila veche, în ideea de a o înlocui cu ceva mai nou ori care se pretează mai bine spaţiului în care stai? Pentru acest scenariu soluţia cea mai simplă şi fără bătăi de cap constă în serviciile profesionale de debarasare! Echipa noastră specializată se poate ocupa de demontarea, încărcarea și transportul obiectelor la centrele de casare specializate, prietenoase cu mediul, într-un mod organizat și responsabil.

4. Depozitare

Încă nu eşti sigur(ă) dacă vrei să scapi permanent de mobila veche sau dacă îi vei găsi o altă utilizare? Nu trebuie să iei o decizie chiar acum. Eliberează spaţiul atât de necesar şi alege să depozitezi piesele de mobilier vechi într-un centru dedicat! De exemplu, ştiai că Power Move Logistics oferă şi servicii profesionale de depozitare? Noi îți păstrăm lucrurile în siguranță pentru orice perioadă de timp ai nevoie, în cele mai bune condiții. Mai mult, îți putem oferi inclusiv transportul, respectiv manipularea bunurilor din locație în spațiul de depozitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *