Sari la conținut

Cum eviţi cele mai mari probleme la mutarea companiei într-un sediu nou?

Un nou spaţiu pentru companie a fost deja găsit şi întreaga echipă se pregăteşte de relocare. Însă dacă nu vor fi luate în calcul o serie de aspecte extrem de importante, este foarte posibil ca ziua mutării să nu se desfăşoare exact cum v-aţi dori. Iată câteva detalii ce trebuie avute în vedere la mutarea companiei într-un sediu nou.

Pentru marea majoritatea a business-urilor, desfăşurarea activităţii într-un ritm alert este ceva absolut normal. Însă a face lucrurile extrem de rapid nu este întotdeauna cea mai bună decizie, mai ales atunci când vorbim despre o mutare. Mai ales că există o diferenţă notabilă între un ritm rapid şi grabă – graba este rezultatul asumării prea multor lucruri deodată. Iar în cazul unei mutări, asta înseamnă să laşi prea multe aspecte pe ultima sută de metri. Ca în orice protect, un rezultat bun este condiţionat de o planificare atentă, în caz contrar putând fi făcute greşeli costisitoare.

Dacă împachetarea tuturor bunurilor relocate va fi lăsată pentru ultimul moment, fără o organizare prealabilă şi mai ales fără a apela la servicii specializate, sunt şanse ridicate fie să transportaţi în noua locaţie lucruri care ar fi trebuit debarasate, fie să lăsaţi în urmă echipamente sau alte obiecte importante. Mai mult, un proces dezorganizat de împachetare şi manipulare poate face ca despachetarea şi aranjarea lucrurilor în noul spaţiu să implice timp pierdut. Iar articolele fragile/de valoare ambalate necorespunzător pot fi deteriorate.

Oricare dintre aceste aspecte la mutarea companiei într-un sediu nou pot avea un impact direct asupra business-ului, însă vestea bună este că există o soluţie extrem de la îndemână pentru evitarea apariţiei unor probleme neplăcute – contractarea unei companii care oferă servicii specializate de mutare, împachetare/despachetare şi debarasare, precum Power Move Logistics.

Dacă sunteţi la prima mutare a sediului afacerii sau dacă urmează să gestionați o relocare de birouri la scară largă, optaţi pentru specialiști în domeniu, care vă pot ajuta de la etapa de planificare, până la desfăşurarea propriu-zisă a proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *