Sari la conținut

Curiozităţi statistice despre împachetarea bunurilor înainte de o mutare

Câteva cifre şi statistici de reţinut privind împachetarea bunurilor

Durata împachetării obiectelor dintr-o locuinţă. Împachetarea unei întregi locuinţe durează de obicei între 2 și 3 zile pentru un apartament mic și până la 1-2 săptămâni pentru o casă mai mare, în funcție de numărul de bunuri.

Cutii folosite. Numărul mediu de cutii utilizate pentru o mutare tipică variază de la 20 până la 60.

Materiale utilizate la împachetare. Costurile consumabilelor de împachetare – incluzând aici cutii, bandă adezivă, folie cu bule, hârtie etc. – nu sunt deloc de neglijat, putând ajunge la câteva sute de lei.

Provocări sigure. Aproximativ 40% dintre persoane consideră că împachetarea bunurilor înainte de o mutare constituie cea mai stresantă parte a procesului. Printre cele mai comune procovări se numără luarea unor decizii privin bunurile păstrate şi cele la care se renunţă, manipularea articolelor fragile dar şi aspectele ce ţin de organizarea propriu-zisă.

Debarasarea vine la pachet. Înainte de a se muta, aproximativ 60% dintre oameni își eliberează “inventarul” bunurilor, scăpând de obiectele de care nu mai au nevoie, uzate etc.

Checklist extrem de util. Peste 70% dintre persoane creează un checklist, o listă prin care ţin evidenţa bunurilor ce trebuie împachetate şi a materialelor utilizate pentru a se asigura că nu sunt omise aspecte importante.

Mai bine cu serviciile Power Move Logistics

Ţinând cont de toate aceste aspecte, de ce să nu apelezi la experienţa profesioniştilor Power Move Logistics, care oferă servicii complete de relocare – ambalare, transport, descărcare și debarasare? Iar dacă vrei să ştii exact ce implică acestea, iată şi câteva detalii:

  • pe parcursul ambalării/împachetării cu materiale dedicate, personalul nostru etichetează conținutul fiecărei cutii sau piese de mobilier
  • la destinație, echipa Power Move Logistics descarcă camionul și transportă toate cutiile în camerele desemnate conform etichetei și instrucțiunilor
  • echipa noastră despachetează articolele și te ajută să te instalați în noua locaţie
  • la final, toate materialele sunt strânse și debarasate de către noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *