Sari la conținut

De ce să nu foloseşti maşina personală pentru transportul obiectelor la o mutare

Mutarea în noua locuinţă se apropie cu paşi repezi şi, în încercarea de a fi cât mai eficient(ă), te gândeşti deja să utilizezi maşina personală pentru transportul bunurilor. Iniţial, poate părea o idee bună, dar realitatea îţi va demonstra contrariul. De fapt, utilizarea maşinii personale pentru transportul obiectelor la o mutare ridică o serie de probleme, pe care trebuie să le iei în considerare!

Dimensiunea bunurilor. Primul şi cel mai important aspect de reţinut. Fă un inventar al tuturor bunurilor ce trebuie relocate, dar mai ales ia în calcul dimensiunea acestora. În cazul multor piese de mobilier, electrocasnicelor sau altor obiecte mari/voluminoase, foarte probabil maşina personală nu va avea capacitatea de a transporta totul. Nu dintr-un singur drum. Iar cu siguranţă unele piese nu vor încăpea sub nicio formă într-un autovehicul clasic.

Distanța de parcurs. În cazul în care distanţă dintre vechea locuinţă şi cea nouă este una considerabilă – şi mai ales dacă iei în calcul punctul de mai sus privind dimensiunea bunurilor, care nu va permite încărcarea şi transportarea tuturor obiectelor într-un singur drum – utilizarea maşinii personale nu va fi deloc practică. De aceea autovehicule mari din flota Power Move Logistics fac acest proces mult mai eficient.

Costurile cu combustibilul. Deplasarea pe distanțe lungi sau cu o mulțime de obiecte grele în mașina personală poate crește semnificativ costurile cu combustibilul.

Uzura. Mai ales dacă trebuie să faci mai multe drumuri sau să transportați încărcături grele. Acest lucru poate duce la creșterea costurilor de întreținere și reparații pentru mașina personală.

Spațiu și organizare. Autovehiculele dedicate pentru transportul bunurilor sunt echipate cu funcții precum rampe de încărcare, dispozitive de fixare și un interior mai spațios proiectat pentru deplasare, ceea ce facilitează încărcarea și organizarea bunurilor.

Comoditate. Apelarea la servicii profesionale de mutări, respectiv la flota auto pusă la dispoziţie prin acestea, simplifică lucrurile! Nu trebuie să mai cureţi mașina personală la final, să îţi faceți griji cu privire la aranjarea şi securizarea tuturor obiectelor în aceasta sau să te supui stresului de a conduce o mașină plină.

Cel mai bun sfat pe care ţi-l putem oferi? Apelează la serviciile profesionale de mutări Power Move Logistics, extrem de accesibile! Transportul obiectelor se va efectua cu mașini carosate ce asigură cele mai bune condiții, astfel încât bunurile tale să ajungă la destinație rapid și în siguranță. De exemplu, ştiai că flota noastră auto este compusă din autovehicule cu o capacitate de de 3,5 tone, dotate cu cuburi speciale pentru transport mobilier și bunuri personale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *