Sari la conținut

Depozitare Bucureşti Ilfov

Servicii Profesionale de Depozitare

Știm cât de important este spațiul pentru tine, de aceea îți oferim cel mai avantajos serviciu de depozitare din București și Ilfov. Îți păstrăm lucrurile în siguranță pentru orice perioadă ai nevoie, în cele mai bune condiții.

Păstrează bunurile în siguranță!

Știm că îți dorești ce este mai bun pentru lucrurile tale și că le vei duce grija mereu, însă cu noi ai siguranța că bunurile tale sunt depozitate în cele mai bune condiții.

Siguranță

Bunurile tale vor fi în deplină siguranță pe toată perioada depozitării.

Modern & Curat

Spațiul de depozitare este curat, igienizat și întreținut periodic în așa fel încât să nu existe neplăceri pe toată perioada depozitării.

Transport & Manipulare

Îți putem oferi transportul și manipularea bunurilor din locație în spațiul de depozitare, la cel mai bun preț.

Ești gata
să ne cunoaștem?

Completează formularul de mai jos sau sună-ne pentru cea mai bună ofertă! Un consultant îți va oferi un preț în aproximativ 5 minute de la apel, sau în cazul în care ne trimiți prin formular cererea, o să primești un răspuns în maxim 60 minute.


  De ce să alegi depozitarea la PowerMove?

  Depozitare securizată monitorizată în permanență

  Facilitățile noastre pentru depozitare securizată a bunurilor dumneavoastră sunt monitorizate în permanență, astfel încât să puteți fi sigur că bunurile dumneavoastră sunt depozitate în siguranță, în cele mai bune condiții. Toate mărfurile sunt depozitate în depozitele noastre, stivuite în containere pe paleți din lemn. Clienții noștri, atât companii din mediul privat, cât și persoane fizice, au acces permanent la depozitele noastre.

  Flexibilitate și protecție în ambalare și depozitare

  Axând pe securitate, flexibilitate, confidențialitate și satisfacția clienților, oferim materiale profesionale de ambalare și depozitare pentru cea mai bună protecție a bunurilor dumneavoastră.

  Spații de depozitare echipate corespunzător

  Indiferent dacă aveți nevoie să depozitați mobilier, bunuri textile sau echipamente profesionale, spațiile noastre de depozitare sunt echipate corespunzător pentru a vă păstra bunurile în siguranță.

  Împachetare/ambalare profesională pentru protecție

  Bunurile dumneavoastră sunt împachetate/ambalate pentru o protecție cât mai bună, indiferent dacă trebuie depozitate pe termen scurt sau lung. Toate cutiile sau obiectele ambalate vor fi etichetate, acest lucru ajută la protecția mobilierului depozitat și simplifică lucrurile atunci când un transport depozitat trebuie să fie expediat într-un timp cât mai scurt sau dacă există vreo modificare în planul dumneavoastră inițial. Se completează o listă de ambalare și fiecare cutie este identificată și marcată.

  Depozitare sigură în containere speciale

  Apoi articolele dumneavoastră sunt încărcate în cutii sau containere de depozitare specifice, ce pot fi sigilate în prezența dumneavoastră și depozitate în depozitul nostru securizat.