Sari la conținut

Împachetare Despachetare Bucureşti Ilfov

Servicii Profesionale de Împachetare / Despachetare

Bunurile tale sunt importante pentru tine, iar pentru un transport în siguranță ai nevoie să fie împachetate corespunzător. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de împachetarea și ambalarea acestora pentru cel mai sigur transport.

Obiectele tale sunt importante!

Iar lucrurile importante au nevoie de tratament special. Știm că nu vrei să ai neplăceri în timpul mutării tale, de aceea noi oferim cele mai bune servicii de împachetare și despachetare.

Ambalare profesională

Îți vom împacheta lucrurile într-un mod în care să ocupe cât mai puțin spațiu pentru un trasport rapid și ușor.

Protecție

Cel mai important lucru este protecția bunurilor. De aceea folosim cele mai bune materiale pentru siguranța obiectelor tale.

Despachetare

Ne ocupăm și de despachetarea obiectelor, iar la final preluăm materialele folosite.

Ești gata
să ne cunoaștem?

Completează formularul de mai jos sau sună-ne pentru cea mai bună ofertă! Un consultant îți va oferi un preț în aproximativ 5 minute de la apel, sau în cazul în care ne trimiți prin formular cererea, o să primești un răspuns în maxim 60 minute.


  De ce să alegi împachetare de la PowerMove?

  Materiale de ambalare dedicate industriei relocării

  De-a lungul timpului, am testat și folosit multiple tipuri de materiale de ambalare special create pentru protejarea efectelor dumneavoastră personale, respectând în același timp planeta prin utilizarea de materiale ecologice. Am utilizat mai multe dimensiuni de cutii specializate pentru servicii de mutare precum și materiale de ambalare care să ofere cea mai bună protecție pentru bunurile dumneavoastră. Unele mărfuri sunt unice prin valoarea, mărimea și fragilitatea lor și nu pot fi transportate în cutiile obișnuite de carton. Materialele folosite la împachetare respectă cele mai înalte standarde din industrie.

  Instruirea personalului pentru o împachetare minuţioasă

  Indiferent de forma sau dimensiunea mobilierului dumneavoastră, Power Move Logistics asigură materiale de ambalare potrivite pentru a vă împacheta cu grijă bunurile personale. Personalul nostru este special instruit să utilizeze tehnici de ambalare care asigură împachetarea minuțioasă a fiecărui bun care urmează să fie mutat.

  Servicii complete de relocare: ambalare, transport, descărcare și debarasare

  În timpul etapelor de ambalare/împachetare, personalul nostru etichetează conținutul fiecărei cutii sau piese de mobilier. La destinație, echipa Power Move Logistics descarcă camionul și transportă toate cutiile în camerele desemnate conform etichetei și instrucțiunilor. Echipa noastră vă va despacheta apoi articolele și vă va ajuta să vă instalați în noua dumneavoastră casă. La final, toate materialele sunt strânse și debarasate de către noi.