Sari la conținut

Mituri false despre serviciile specializate de mutări (I)

Din fericire, mutările au devenit în ultimii ani procese din ce în ce mai uşor de parcurs, predominant datorită serviciilor specializate. Însă având atât de multe opţiuni la îndemână, este normal să apară şi anumite mituri false, referindu-ne aici la opinii nefondate şi mai ales eronate pe care NU ar trebui să te bazezi! Deci iată câteva mituri despre serviciile specializate de mutări, de care ar trebui să uiţi, dar şi adevărul din spatele lor.

Mit. Toate serviciile de mutări sunt la fel, așa că nu contează ce alegi

Aceasta este o afirmație ridicolă. Ca în multe alte situaţii, înainte de a alege o companie care oferă servicii specializate de mutări ar trebui să faci o analiză comparativă a tuturor serviciilor în detaliu, tarifelor şi mai ales reputaţiei prestatorilor. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să consulţi prezenţa online a fiecărei companii (website, canale social media), dar mai ales recenziile clienţilor. Evaluările Power Move Logistics le găseşti aici iar aprecierile, comentariile şi scorul perfect pe care îl avem vorbesc de la sine!

Mit. Nu conteaza cu ce şi cum sunt ambalate bunurile relocate

Atunci când la o relocare sunt transportate obiecte grele ori fragile, contează nu doar tehnicile de manipulare a acestora, ci şi materialele utilizate pentru împachetarea lor, astfel încât să nu apară deteriorări ale bunurilor. Câteva cutii obişnuite din comerţ nu vor fi suficiente, integritatea acestora având de suferit mai ales dacă sunt supraîncărcate. Cel mai important lucru este protecția bunurilor. De aceea echipa Power Move Logistics foloseşte cele mai bune materiale pentru siguranța obiectelor tale.

Mit. Cu siguranţă bunurile vor ajunge deteriorate

Companiile reputabile care oferă servicii de mutări pun la dispoziţie profesioniști cu experiență în manipularea obiectelor grele, precum piese de mobilier, piane, televizoare și așa mai departe. De asemenea, aceştia pot reloca cu grijă articolele fragile și delicate, cum ar fi antichități, picturi, obiecte de din sticlă etc. O firmă de mutări de încredere se va asigura că bunurile tale sunt ambalate corespunzător și va lua măsuri de precauție pentru ca nimic să nu fie deteriorat în timpul transportului. Inclusiv pe parcursul descărcării, acestea sunt pe mâini sigure, motiv pentru care este cu atât mai important să alegi o companie cu o reputație consolidată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *