Sari la conținut

Mutări Mobilă Transport Mobilă

Servicii Profesionale de Mutări

Cu siguranță ai nevoie de cele mai bune servicii pentru mutări mobilă sau transport mobilă, la Power Move Logistics beneficiezi de cea mai bună ofertă! Oferim servicii de mutări mobilă & transport mobilă în București și Ilfov, cât și la nivel național. Apelează la noi folosind formularul de mai jos, aplicația Whatsapp sau apel telefonic și primești oferta în câteva minute!

Ce îți putem oferi?​

Suntem mai mult decât o simplă firmă de transport mobilă. Suntem partenerul de încredere pe care te poți baza atunci când vrei să te muti într-o nouă casă sau să îți schimbi sediul companiei, chiar și atunci când trebuie să muți obiecte extrem de prețioase, care necesită o atenție deosebită.

debarasare mobila

Mutări Locuințe​

Indiferent dacă ai nevoie să te muți într-o casă nouă sau într-un apartament, suntem aici să-ți oferim servicii profesionale, de încredere și să îți protejăm obiectele personale în timpul întregului proces de relocare.

impachetare

Mutări Firme

Nu contează dacă ai nevoie să-ți schimbi sediul sau să muți echipamente și mobilier de birou. Poți conta pe serviciile noastre profesionale, minimizând timpul de inactivitate și asigurând că toate obiectele sunt transportate în siguranță la destinație.

recenzii

Mutări Naționale

Indiferent cât de departe sau de aproape este destinația ta în țară, suntem aici să te sprijinim în mutările naționale. Cu o rețea extinsă și o echipă profesionistă, ne asigurăm că toate bunurile tale ajung în condiții perfecte la noua locație. 

debarasare electrocasnice

Transport Mobilă

Indiferent cât de departe sau de aproape este destinația ta în țară, suntem aici să te sprijinim în mutările naționale. Cu o rețea extinsă și o echipă profesionistă, ne asigurăm că toate bunurile tale ajung în condiții perfecte la noua locație.

Mutarea ta. Experienţa noastră.

Oferim servicii de mutări pentru orice nevoie ai avea. Dorești să te muți într-o locuință nouă, dorești o relocare a spațiului de birou, sau vrei să reloci echipamente la o nouă adresă, Power Move Logistics iți garantează cele mai bune servicii customizate pe nevoia ta!

Împachetare

Vom avea grijă ca toate bunurile tale să ajungă în siguranță, astfel vom folosi cutii și materiale de protecție potrivite nevoii tale.

Transport

Transportul se va efectua cu mașini carosate ce asigură cele mai bune condiții, astfel încât bunurile tale să ajungă la destinație rapid și în siguranță.

Demontare & Remontare

Vom demonta mobilierul tău din vechea locație și îl vom remonta în noua locație, tu nu trebuie să faci absolut nimic!

Ești gata
să ne cunoaștem?

Completează formularul de mai jos sau sună-ne pentru cea mai bună ofertă! Un consultant îți va oferi un preț în aproximativ 5 minute de la apel, sau în cazul în care ne trimiți prin formular cererea, o să primești un răspuns în maxim 60 minute.


  Cum facem mutarea ta simplă și ușoară pentru tine?

  Coordonator dedicat proiectului tău

  Fiecare proiect de mutare mobilă are o persoană unică de contact cu rol de coordonator cu o vastă experiență în domeniul mutărilor, care va planifica fiecare pas al mutării pentru ca aceasta să se deruleze conform nevoilor dumneavoastră. Coordonatorul este responsabil de organizarea tuturor aspectelor mutării, de la rezervarea locurilor de parcare până la echipamentele logistice necesare, planificarea echipei și mașinilor, asigurându-vă că echipa de mutări respectă programul mutării dumneavoastră.

  Servicii complete de demontare/instalare a mobilierului

  Echipele noastre pot demonta și instala totul: de la mobilier, corpuri de iluminat, draperii, până la obiecte de artă sau echipamente electrocasnice. Totodată ne vom ocupa și de asamblarea noului mobilier sau conectarea aparaturii de uz casnic. Power Move Logistics poate muta și transporta și echipamente grele precum mobilier din lemn masiv, piane sau cutii de valori.

  Echipamente și personal calificat pentru mutare

  Toate echipele Power Move Logistics sunt dotate corespunzător cu tot echipamentul necesar pentru realizarea mutării în cele mai bune condiții, chiar dacă vorbim despre mobilier vechi, obiecte voluminoase sau fragile, toate bunurile vor fi relocate cu profesionalism, de către personalul nostru cu experiență în domeniul mutărilor.

  Planificare și coordonare corespunzătoare

  Planificarea și coordonarea corespunzătoare sunt bazele unei mutări de succes. Planurile noastre de acțiune pentru mutarea dumneavoastră sunt întocmite cu atenție pentru a minimiza orice fel de pierdere, fie că vorbim de productivități în cazul unei companii private sau de timp în cazul unei persoane fizice.

  Alegerea expertizei Power Move Logistics este o garanție că proiectul dumneavoastră va fi gestionat eficient și că orice erori care ar putea duce la creșterea costurilor sau la perturbarea activității dvs vor fi evitate.