Sari la conținut

Sfaturi pentru mutări într-o nouă locuinţă pe perioada sezonului rece

Mutarea într-o nouă locuinţă pe perioada sezonului rece se poate dovedi o provocare din mai multe considerente, însă cu o planificare atentă în avans, procesul se poate desfăşura fără probleme. Iată câteva aspecte utile de care să ţineţi cont.

Condiţiile meteorologice impun flexibilitate. Monitorizați prognoza meteo înainte de relocare şi asiguraţi-vă că sunteţi pregătiţi inclusiv pentru potenţiale depuneri de zăpadă sau formare de polei. În cazul în care condiţiile meteorologice impun ajustări ale programului, aveţi grijă să vă alocaţi puţină flexibilitate în ceea ce priveşte ziua mutării.

Protejarea bunurilor. La fel ca în cazul oricărei relocări, acordaţi o atenţie deosebită împachetării şi securizării bunurilor transportate. Pe timpul iernii trebuie luate în calcul umiditatea şi temperaturile scăzute – utilizaţi folii cu bule sau chiar pături pentru o protecţie suplimentară împotriva acestor elemente.

Protejarea sănătăţii. Acesta este un aspect extrem de important dacă manipularea obiectelor relocate va fi realizată personal. Optaţi pentru articole vestimentare în mai multe straturi care să permită atât păstrarea unei temperaturi corporale optime, cât şi flexibilitate în mişcare. Nu uitaţi de încălţăminte rezistentă, cu tracțiune bună pentru a preveni alunecarea pe gheață. De asemenea, fiţi precauţi când ridicaţi obiecte grele pe suprafețe alunecoase.

Atenţie deosebită în cazul autovehiculelor. Asiguraţi-vă că autovehiculul folosit pentru mutarea bunurilor are anvelope bune de iarnă, dar şi suficient antigel pentru a preveni înghețul la temperaturi scăzute. Totodată, îndepărtați zăpadă / gheață de pe aleile de acces (atât în locaţia veche, cât şi în cea nouă). Nu uitaţi să luaţi în calcul şi rute alternative, în cazul închiderii drumurilor din cauza condițiilor meteorologice.

Evitarea tuturor problemelor prin alegerea serviciilor specializate. Cel mai simplu este să optaţi pentru servicii profesionale de mutări precum cele oferite de Power Move Logistics. Personalul calificat, instruit şi cu experienţă în domeniu, la care se adaugă echipamentele dedicate necesare defăşurării rapide şi în siguranţă a oricărei relocări, vor face cu siguranţă diferenţa! De la coordonare, împachetare bunuri, manipulare şi până la transport, descărcare şi despachetare, toate etapele sunt acoperite de profesioniştii Power Move Logistics, fără griji suplimentare pentru clienţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *