Sari la conținut

Şi business-urile au nevoie de servicii de debarasare câteodată

Indiferent că vorbim despre relocarea într-un nou sediu sau pur şi simplu schimbarea mobilierului ori a altor echipamente în cadrul unui proiect de reamenajare interioară a spaţiilor de lucru, şi companiile se pot lovi de necesitatea apelării la servicii profesionale de debarasare.

Astfel, pe perioada unei relocări sau reamenajări, poate să apară necesitatea îndepărtării atât a mobilierului de birou, cât şi a unor echipamente electronice vechi, sarcină care poate ridica multe probleme ce ţin de volum, greutate, cantitate, demontare, manipulare, transport, găsirea unui centru de casare optim etc..

Vreţi să vă reconfigurați spațiul de lucru, scăpând de mobilierul nedorit sau cu montarea unor piese noi? Sau pur și simplu vă mutați, modernizați ori redefiniți spațiul de business? Designurile moderne de birou tind să ofere confort, flexibilitate și siguranță atunci când sunt adaptate cu mobilierul potrivit. De fapt, acesta poate face locurile de muncă mai plăcute și poate contribui la îndeplinirea mai rapidă a sarcinilor.

Având experienţă în domeniu şi echipamente eficiente, echipa Power Move Logistics poate elimina eficient şi în timp util toate obiectele nedorite. Indiferent dacă doriți să scăpați de scaune vechi, canapele, mese, birouri, dulapuri sau echipamente electronice, echipa noastră de profesionişti vă stă la dispoziţie cu:

  • servicii de debarasare accesibile, ecologice și de încredere, ce includ dezasamblarea, ridicarea, îndepărtarea și eliminarea oricăror articole prin casarea acestora în centre specializate prietenoase cu mediul;
  • perturbarea minimă a celorlaltor persoane din spaţiu / a altor eventuale activităţi întreprinse la faţa locului;
  • extra-atenţie la manipulare, pentru evitarea daunelor în cazul altor bunuri din spaţiul respectiv.

Nu lăsați mobilierul vechi de birou să acumuleze praf chiar în fața voastră și să vă ocupe spațiu prețios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *