Sari la conținut

Stresul prea multor lucruri care ne ocupă spaţiul vs soluţiile de depozitare

Ştiai că supraaglomerarea bunurilor și lipsa de organizare în propria casă sau la locul de muncă te pot stresa…suplimentar? Psihologii au realizat o legătură directă între un spațiu aglomerat şi stres, iar la această concluzie nu s-a ajuns tocmai recent.

Chiar dacă strângerea multor obiecte (pe care încă le prețuiești, au valoare sentimentală, ori cu care pur şi simplu nu ştii ce să faci) este un fenomen extrem de des întâlnit, totuși acesta are un puternic impact asupra modului în care te simți atunci când lucrurile din jurul tău par să îţi acapereze tot spaţiul.

Supraaglomerarea spaţiului reprezintă un extra-stimul care ne face ca simțurile să “lucreze” în plus. Oamenii sunt mai creativi și productivi în spații mai deschise. Iar când comparăm costul închirierii unor servicii profesionale de depozitare cu cel al vacanțelor, al vizitelor la spa, al masajelor și al altor lucruri scumpe pe care majoritatea oamenilor le fac pentru a se relaxa, este uşor de concluzionat că cel mai inteligent lucru de făcut este să îţi transformați spațiul de zi cu zi într-un loc liniștit, cu puțin ajutor din partea unor profesionişti.

Cu siguranţă există multe lucruri şi în viaţa ta pe care fie le foloseşti doar ocazional, fie de care nu eşti încă pregătit(ă) să te desparţi definitiv. Acestea sunt contextele în care serviciile de depozitare devin soluţia perfectă. De exemplu, indiferent că vorbim despre mobilier, textile sau echipamente profesionale, spațiile de depozitare Power Move Logistics sunt echipate corespunzător pentru a-ţi păstra bunurile în siguranță, cu monitorizare permanentă şi acces la propriile bunuri când doreşti!

Biciclete aliniate pe un hol? Haine de iarnă şi pilote care nu mai încap în dulapuri? Decorațiuni şi obiecte de sezon care au ocupat jumătate din garaj sau balcon? Sau poate cutii cu documente de business, electronice ori materiale de branding de care ai nevoie doar în anumite situaţii specifice? Dacă îţi sună cunoscut, o investiție minimă în serviciile noastre de depozitare îţi va oferi flexibilitatea de a profita din plin de spațiul din casa ta ori de la birou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *