Sari la conținut

Trei lucruri pe care să le iei în calcul în alegerea unei companii de mutări

Alegerea unei companii şi a echipei potrivite de profesionişti este esenţială atunci când vrei ca mutarea ta să se desfăşoare lin şi fără stresuri inutile. De aceea îţi prezentăm în continuare trei aspecte esenţiale pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a lua o decizie.

1. Reputația companiei și recenziile clienţilor. Verifică reputația companiei de mutări, citind recenziile online și solicitând recomandări de la prieteni ori familie. O companie cu un istoric solid în ceea ce privește satisfacția clienților are mai multe șanse să îţi ofere un serviciu de încredere. Recenziile clienţilor Power Move Logistics sunt extrem de relevante şi le poţi vedea public aici sau căutând compania noastră pe Google. Un scor perfect vorbeşte de la sine, nu-i aşa?

2. Experienţa în domeniu. Ia întotdeauna în considerare experiența companiei a cărei servicii vrei să le contractezi. O companie cu experiență va putea face față mai uşor diferitelor provocări ce pot să apară în timpul procesului de mutare. De exemplu, personalul Power Move Logistics se distinge prin experiență de peste 7 ani în servicii de mutare spații de birouri, locuințe și arhive. Iar pentru proiectele de anvergură se pot aloca echipe de peste 25 de manipulanți, montatori și șoferi, toți cu experiență depeste 5 ani în acest domeniu, precum și o flotă de mașini atât personale, cât și diverse utilaje specifice nevoii proiectului.

3. Serviciile oferite. Analizează gama de servicii oferite de firma de mutări. Sunt incluse servicii de împachetare şi despachetare, opțiuni de depozitare și manipulare specială pentru articolele fragile sau valoroase? Alege o companie care se poate adapta nevoilor și preferințelor tale specifice. La noi cu siguranţă vei găsi absolut toate serviciile complementare unui proiect de mutări – debarasări, depozitare, împachetare, despachetare, montaj mobilă.

Pe scurt? Orice mutare înseamnă un nou început iar echipa de profesionişti Power Move Logistics este partenerul tău de încredere atunci când vrei să te bucuri de acest nou început, fără grija relocării bunurilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *