Sari la conținut

Câte kilograme de bunuri sunt relocate în medie la mutarea într-o nouă locuinţă

Greutatea totală a bunurilor relocate la mutarea într-o nouă locuinţă este probabil un aspect la care nu te gândeşti din prima. Însă asta nu înseamnă că nu este un element extrem de important! Luate individual, obiectele dintr-o casă par în… Citește mai mult »Câte kilograme de bunuri sunt relocate în medie la mutarea într-o nouă locuinţă

De ce să nu foloseşti maşina personală pentru transportul obiectelor la o mutare

Mutarea în noua locuinţă se apropie cu paşi repezi şi, în încercarea de a fi cât mai eficient(ă), te gândeşti deja să utilizezi maşina personală pentru transportul bunurilor. Iniţial, poate părea o idee bună, dar realitatea îţi va demonstra contrariul.… Citește mai mult »De ce să nu foloseşti maşina personală pentru transportul obiectelor la o mutare

De ce să scapi de obiectele vechi? Ghidul serviciilor profesionale de debarasare (II)

Aşa cum aminteam în prima parte a Ghidului serviciilor profesionale de debarasare, aruncarea obiectelor vechi, deteriorate sau care pur şi simplu nu se mai potrivesc în spaţiul dintr-o locuinţă ori un birou, reprezintă cea mai bună alegere pe care o… Citește mai mult »De ce să scapi de obiectele vechi? Ghidul serviciilor profesionale de debarasare (II)

Ghid servicii debarasare 1

De ce să scapi de obiectele vechi? Ghidul serviciilor profesionale de debarasare (I)

Aruncarea obiectelor vechi din locuinţă (sau din spaţiul de desfăşurare a activităţii profesionale) poate aduce mai multe beneficii, atât pentru tine, cât şi pentru mediu. Însă înainte de toate, nu uita că poţi oricând apela la servicii profesionale de debarasare,… Citește mai mult »De ce să scapi de obiectele vechi? Ghidul serviciilor profesionale de debarasare (I)

Top scenarii în care o companie are nevoie de servicii profesionale de mutări

Orice companie, indiferent de domeniul de activitate sau mărimea acesteia, cu siguranţă va beneficia de pe urma serviciilor profesionale de mutări, mai ales în cazul unor relocări ori apariţia unor evenimente speciale. Scenariile în care astfel de servicii dedicate devin… Citește mai mult »Top scenarii în care o companie are nevoie de servicii profesionale de mutări

Servicii profesionale de mutari

Mutări fără stres. Ghidul tău în alegerea serviciilor profesionale de mutări (II)

Aşa cum am precizat în prima parte a acestui ghid, printre beneficiile contractării unor servicii profesionale de mutări, precum cele oferite de Power Move Logistics, se numără eficienţa şi expertiza, posibilitatea personalizării serviciilor dorite în funcţie de necesităţi, timpul câştigat,… Citește mai mult »Mutări fără stres. Ghidul tău în alegerea serviciilor profesionale de mutări (II)

mutari fara stres

Mutări fără stres. Ghidul tău în alegerea serviciilor profesionale de mutări (I)

Orice mutare poate fi un nou capitol extrem de interesant din viaţa ta. Însă procesul în sine se poate adesea dovedi copleşitor şi stresant. Indiferent de cât de departe te muţi – la doar câteva străzi distanţă sau într-un nou… Citește mai mult »Mutări fără stres. Ghidul tău în alegerea serviciilor profesionale de mutări (I)

De cât timp avem nevoie pentru împachetarea bunurilor înainte de o mutare?

Timpul necesar pentru împachetarea tuturor bunurilor dintr-o locuinţă înainte de o mutare poate varia semnificativ în funcție de mai mulți factori precum dimensiunea casei, numărul şi dimensiunile obiectelor deţinute, numărul persoanelor implicate şi abilităţile/experienţa acestora în astfel de proiecte. În… Citește mai mult »De cât timp avem nevoie pentru împachetarea bunurilor înainte de o mutare?

Persoană fizică sau companie? Cine are de câştigat de pe urma serviciilor de depozitare?

Răspunsul simplu, pe scurt, ar fi oricine. Atât persoanele fizice, cât şi companiile au de câştigat atunci când apelează la servicii profesionale de depozitare. Şi atenţie, nu ne referim aici doar la câştig de spaţiu! În general, acestea constituie o… Citește mai mult »Persoană fizică sau companie? Cine are de câştigat de pe urma serviciilor de depozitare?