Sari la conținut

Power Move Logistics

Cine suntem?

Orice mutare înseamnă un nou început iar echipa de profesionişti Power Move Logistics este partenerul tău de încredere atunci când vrei să te bucuri de acest nou început, fără grija relocării bunurilor. De aceea, venim în întâmpinarea ta cu:

 • servicii de mutare rapide, simple şi eficiente, personalizate în funcţie de necesităţile fiecărui client (persoane fizice, companii, instituţii etc.);
 • transport local Bucureşti / Ilfov şi naţional, de mobilă, echipamente şi bunuri, asigurat de personal specializat cu experienţă în domeniu şi o flotă de autovehicule dedicate;
 • consultanţă specializată şi asigurarea întregului flux pentru o mutare fără griji – planificare, împachetare, transport, despachetare.

Fără bătăi de cap

1. PLANIFICARE

Echipa Power Move Logistics va evalua necesităţile tale şi va stabili împreună cu tine cel mai bun plan astfel încât să beneficiezi exact de serviciile dorite!

2. OFERTARE

Clarificăm toate aspectele financiare şi venim în întâmpinarea ta cu o ofertă de preţ personalizată, care să reflecte exact toate serviciile furnizate!

3. MUTARE

Ne ţinem de cuvânt iar în ziua şi la ora stabilite vom fi la tine pentru a te ajuta cu tot ceea ce presupune mutarea bunurilor tale, în siguranţă şi fără bătăi de cap!

4. RELAXARE

Tu te poţi bucura de un nou început şi de tot timpul câştigat cu ajutorul echipei de profesionişti Power Move Logistics şi a serviciilor furnizate de aceştia!

Ești gata
să ne cunoaștem?

Completează formularul de mai jos sau sună-ne pentru cea mai bună ofertă! Un consultant îți va oferi un preț în aproximativ 5 minute de la apel, sau în cazul în care ne trimiți prin formular cererea, o să primești un răspuns în maxim 60 minute.


  Profesionalism garantat

  Tratăm cu cea mai mare seriozitate orice proiect şi furnizăm servicii la cea mai înaltă calitate, personalizate în funcţie de nevoile tale – simple sau complexe!

  Profesionalism garantat

  Tratăm cu cea mai mare seriozitate orice proiect şi furnizăm servicii la cea mai înaltă calitate, personalizate în funcţie de nevoile tale – simple sau complexe!